5 Simple Techniques For tekirdağ prefabrik

Wiki Article

Edirne’de two el prefabrik ev fiyatlarına ve dezavantajlarına değinmeden önce, prefabrik ev kavramının ne olduğuna bir göz atalım.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve fashionable konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Contemporary tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Taşıyıcılarında çOkay az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Prefabrik ev fiyatı almadan önce kesinlikle arazinizin ev yapmak için edirne prefabrik ev modelleri müsait olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor. Anahtar teslim prefabrik ev yaptıracağınız firma biz bu işleri yapıyoruz bile dese siz yinede belediye ve resmi kurumlardan bunun onayını almanız gerekiyor.

Duvar ve çatı sistemiyle kırklareli prefabrik ev iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Prefabrik iki villa tek katlı lüks konutta yaygın tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Tek bir zemin betonu üzerine yan yana kurulum yapılabilen prefabrik ikiz villa fiyatları tercih edenlere en iyi ekonomiyi yaşatıyor.

Prefabrik ev alınırken dikkat edilmesi gereken pek çOkay konu vardır. Bunların edirne prefabrik ev başında yapının özellikleri, kullanılması istenen malzemelerin kalitesi ve prefabrik ev modelleri tasarım detayları yer alır. Üretici firma konusunda bilgi sahibi olmak için araştırma yapmanız gerekir. Güvenilir bir firmayla çalıştığınızda prefabrik evle ilgili sorun yaşamazsınız.

Prefabrik evler, yangın güvenliği ve izolasyon konusunda yüksek standartlarda inşa edilir. Evler genellikle yangına dayanıklı malzemelerle inşa edilir ve gerekli izolasyonu sağlamak için özel malzemeler kullanılır.

Gayri safi hâsılasının % forty two’si tarımdan elde edilir. Edirne’de Sanayi hızlı bir şekilde gelişmektedir. Avrupa’yı Ortadoğu’ya, Anadolu ve İstanbul’a bağlayan transit yol bu tekirdağ prefabrik şehirden geçer.

Report this wiki page